back

1 вересня - День знань!



Сьогодні школярі громади відкриють двері до нових знань. Розпочинається навчальний рік. Яким він буде і чи принесе здобутки, залежить від вчителів, учнів та їх батьків. Зі свого боку Менська міська рада намагатиметься сприяти творчому та науковому розвитку і підтримувати ініціативи молоді.

Дуже хочеться, щоб ми почали змінюватися, ставали активними і здобували якісні та корисні знання. Я вірю, що наші школярі найкращі і вже незабаром здивують своїми здобутками, і весь світ дізнається про Менську об'єднану громаду.

Батькам хочу побажати терплячості і віри у своїх дітей! У них є потенціал, головне вчасно допомогти, підтримати... Розмовляйте з дітьми, питайте їхню думку, вони можуть розповісти багато цікавого!

Звертаюсь до вчителів - знайдіть ключик до кожної дитини, розкрийте її таланти і допомагайте мандрувати країною знань. Сподіваюсь, що цей навчальний рік буде багатим на здобутки!

А тим, хто сьогодні вперше долучився до шкільної родини - не бійтеся, вивчайте кожендень щось нове, розвивайтеся і досягайте успіхів!

Не забуваймо і про самоосвіту, відвідуйте гуртки, різноманітні секції, а також долучайтеся до Менської міської молодіжної ради!

У добру путь! Усім нам Божої благодаті і мирного неба!

 

З найкращими побажаннями

міський голова Г.А.  Примаков

 

01 вересня 2017
back