back

НАЙСВІТЛІША ДОРОГА В СВІТІ - ДОРОГА ДО ЗНАНЬ

 


Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

Пам’ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.


У Локнистенській ЗОШ І-ІІІ ст.  традиційно по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учням, батькам та вчителям про початок нового навчального року. Була присутня на святі і директор районного центру зайнятості Тамара Кот.

Перший дзвоник – це хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року п’ятеро першокласників, переступили поріг школи, де для них розпочнеться цікаве шкільне життя на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  сім випускників Локнистенської школи востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником.

Тамара Кот  привітала всіх з чудовим святом – Днем  Знань, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб за допомогою вчителів та рідних, кожен учень став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Розпочався навчальний рік першим уроком – «Ти у мене єдина, Україно!».  Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави.  В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!


За інформацією Менського районного центру зайнятості
04 вересня 2017
back