back

ПРОГРАМА СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ ДО ДНЯ МІСТА МЕНА

Програма святкових заходів присвячених святкуванню Дня міста Мена, які відбуватимуться на центральній площі міста 23 вересня 2017 року:

12:00 – 13:40. шоу для малечи «Весела наука» хімічні- фізичні досліди. Хочете похуліганити по-дорослому? Аніматори влаштують Вам хімічне шоу, вони знають дуже багато божевільних і цікавих хімічних дослідів, таємниці яких, готові розповісти Вам. Малеча зможе познайомитися з чарівництвом, яке бере початок у науки. Проводяться різні наукові досліди та експерименти, в яких діти можуть взяти участь, як говориться: «помацати своїми руками».



Виставка- ярмарок народних майстрів громади . Майстер-класи від ༺ Магазину-студія "МАКОШЬ" ༻ фотовиставка «Мена в старих фотографіях до сучасності». Для всіх охочих кулінарів конкурс на кращу страву з картоплі. Учасникам кулінарного змагання потрібно підійти о дванадцятій годині до сцени і поставити страву на стіл, що вже там розміщуватиметься.



14:00 – 15:00 Менян вітає духовий оркестр.



15:00 – 18:00 святковий концерт до Дня Міста.

 

18:00 – 23:00 Виступи феєрично-вибухових гуртів «Совершенно секретно» та «RIZUPS».



21:00 – 22:00 «Вогняна скульптура». Ви зможете побачити на власні очі рідну Мену у глиняній композиції, що породжена і загартована вогнем століть, горить і не згорає! Жодних оманливих спецефектів, тільки живий вогонь помножений на виліплену красу!!!



 

Організаційний комітет.

13 вересня 2017
back