back

Вітання працівникам дошкілля!



Вихователі, працівники дошкілля – люди, які першими відкривають дитині складний сучасний світ. Дітлахи вперше потрапляють в соціум. І дуже важливо, щоб їх підтримали, інколи направили, десь, навіть, посварили… А дітки всі різні, і знайти до кожного підхід дуже непросто.

Але наші вихователіі працівники дошкілля здатні  ще й не на таке! Все завдяки тому, що працює злагоджений колектив небайдужих людей. І хай держава все ніяк не визначиться, коли відзначити свято вихователя, як вшановувати працівників дошкільних закладів, але ваш внесок у розбудову країни величезний!

Ви виховуєте маленьких патріотів, майбутнє громади і надію усієї країни. Низький уклін і щира подяка всім тим, хто незважаючи на складне життя, виховує у наших дітях любов, розуміння доброти, терплячість, розвиває навички та  вміння. Нехай у вас ніколи не згасає бажання вкладати душу і серце у підростаюче покоління. Дошкілля важливий етап і від того як дитинка пройде його багато чого залежить в усіх нас!

Зі святом усіх працівників дошкілля! Дякую вам за наших маленьких патріотів! Натхнення всім вам творчості. Благополуччя в сім’ях і мирного неба всім нам!

Геннадій Примаков

27 вересня 2017
back