back

ВІДБУДУТЬСЯ ВИЇЗДИ МОБІЛЬНИХ КОНСУЛЬТАТИВНИХ ПУНКТІВ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ !

До уваги представників громадськості, підприємств агровиробників!

ВІДБУДУТЬСЯ ВИЇЗДИ МОБІЛЬНИХ КОНСУЛЬТАТИВНИХ ПУНКТІВ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ !

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України та з метою забезпечення захисту прав землевласників та представників аграрного бізнесу, проведення ефективної інформаційно-роз’яснювальної роботи з даного питання Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в м. Мена та с. Покровське мобільних консультативних пунктів з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Проведення виїзних заходів планується на 29 вересня 2017 року, з 11.00 до 13.00 год. в приміщені Покровскої сільської ради та з 14.00 до 16.00 в приміщенні Менської районної державної адміністрації за адресою: .

Виїзд мобільних консультативних пунктів буде проведено за участю представників: Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, Місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області.

В ході заходів заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій з питань захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

У зв’язку викладеним запрошуємо прийняти участь у проведенні вказаних заходів представників громадськості, підприємств агровиробників, а також всіх бажаючих отримати вичерпну консультативну допомогу з питань захисту прав у сфері земельного законодавства та орендних відносин.

 
27 вересня 2017
back