back

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ...

Свято наближається... Звичайно ж новорічно-різдвяні свята найбільше радощів приносять малечі. Бо вони оповиті тим особливим відчуттям дива, яке передається, мабуть, від покоління до покоління. Кожен із нас свідомо чи підсвідомо сподівається на здійснення мрій, прагне поринути в атмосферу святковості. 23 грудня у нашому місті розпочнуться новорічно – різдвяні заходи. На центральній площі міста менянам презентують зелену красуню. Головною інтригою відкриття стане сама ялинка, яка цього року матиме новий образ. Планується, що висота ялинки буде 15 м.

О 13.00 відкриється резиденція Святого Миколая. Кожна дитина,яка завітає у хатинку отримає солодкий подарунок і фото на згадку. Святкова ілюмінація довкола площі та різдвяне оздоблення у народному стилі, з екологічним декором додадуть місту відчуття новорічної казки,площа перетвориться на різдвяне містечко із стилізованими дерев’яними будиночками , облаштованими фотолокаціями. Саме тут можна буде поласувати справжньою українською кухнею та придбати ексклюзивні сувеніри на згадку. На дітей чекатиме «Чарівна зимова країна», з морем розваг, конкурсів, сюрпризів. Тут можна буде посмакувати різдвяними бубликами , цукерками , яблуками медовими, різноманітними солодощами. Для найспритніших учасників свята у цьому році відкриється нова еко – гірка. Усіх хлопчиків та дівчаток чекають розваги та подарунки від улюблених казкових героїв «Крижаного серця». Ще однією особливістю цьогорічного свята є відкриття «Галявини майстрів» де проходитиме конкурс ялинкової еко – іграшки, виготовленої власноруч жителями громади.

О 15.00 розпочнеться дитяча новорічна вистава «Незвичайна подорож », яку представлять талановиті учасники та дитячі творчі колективи району. Не менш насичена программа чекає на дорослих.

Із 17.00 вас роважатимуть : гурт «Камертон», співоча сучасна группа «Крем – брюле», і на прохання молоді із власною програмою – співак «Хаs»

О 18.00 - урочисто засвітиться гірляндами новорічна ялинка

О 21.00 для усіх присутніх - святковий феєрверк
13 грудня 2017
back