back

ЩОДО ПЕРЕРАХУНКУ РОЗМІРУ ЩОМІСЯЧНИХ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ПО МЕНСЬКОМУ ВІДДІЛЕННЮ

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 27 грудня 2017 року № 1053 «Про перерахування розміру страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та членам їх сімей», яка набула чинності з 01 січня 2018 року.

На виконання рішення цієї постанови Менським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області у січні поточного року було здійснено осучаснення страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей за 2008, 2009, 2010, 2011 роки.

Загальна кількість потерпілих на виробництві , які мають право на проведення перерахунку щомісячних страхових виплат склала 216 осіб, у тому числі 5 осіб, які мають на це право в разі втрати годувальника та 28 тимчасово переміщених осіб.

Із них: 201 особі до розміру середньомісячної заробітної плати, відкоригованої станом на 01 березня 2017 року, було додано суму 1281,92 грн.

Розмір збільшення щомісячної страхової виплати залежить від відсотка втрати працездатності, а для осіб, що втратили годувальника - від кількості утриманців. Найбільший розмір зростання щомісячної страхової виплати по відділенню становить 1431,92 грн.

Середнє зростання суми щомісячної страхової виплати потерпілим на виробництві у Менському відділенні 38,1 %.

Збільшений перерахований розмір страхових виплат, нарахований у січні поточного року, потерпілі на виробництві отримають на початку лютого.

Для отримання консультацій просимо звертатись за адресами:

м. Мена, вул. Чернігівський шлях,4/3 ;

м. Корюківка, вул. Вокзальна, 8 а, ;

смт Сосниця, вул. Б.Хмельницького, 16, .

 

Менське відділення управління


виконавчої дирекції Фонду соціального


страхування України в Чернігівській області


 

 

 
29 січня 2018
back