back

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!



Сьогодні пройшло три роки з того дня, як обірвалося життя  Героя України - Вадима Жеребила. Це воїн, який загинув за незалежність та спокій нашої держави. Вшанувати пам'ять Вадима прийшли його мама Любов Володимирівна, командир, побратими «Айдару», сім'ї воїнів загиблих в АТО, голова з дружиною громадського об'єднання «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський, представники органів влади, представники шкіл, де навчався Вадим та громадськість.

Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василь Томишин провів поминальну молитву на могилі загиблого воїна, після якої Микола Шанський зазначив, що історія повторюється на прикладі Героїв Крут, коли молодь постала у смертельний поєдинок з лютим і нещадним ворогом. Також слова вшанування висловили заступник міського голови Тетяна Вишняк, заступник голови районної адміністрації Сергій Мурований, командир, побратими та мама загиблого Героя. Після слів вшанування відбулося покладання квітів на могили загиблих Героїв. Пізніше, після завершення сесії Менської міської ради, до могили Героя поклали квіти міський голова Геннадій Примаков та група депутатів Менської ОТГ.

Вадим з позивним «Діджей», був веселим хлопцем, нічого не боявся, любив свою сім'ю, свою країну, був справжнім патріотом. Захищаючи наш спокій він віддав найдорожче – своє життя. Ми низько вклоняємося мамі Вадима – Любові Володимирівні, за такого сина, за Героя, за те, що виховала в ньому найголовніше – любов до рідної землі.

Слава Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо.

 
31 січня 2018
back