back

КОНКУРС ВИРАЗНОГО ЧИТАННЯ ПРИСВЯЧЕНОГО МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ РІДНОЇ МОВИ


Щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року відзначають Міжнародний день рідної мови. Кожного року українська мова активно розширює поле свого функціонування. Все більше представників молодих поколінь відчувають причетність до рідної мови та культури. І сьогодні українська мова і культура – це креативна, динамічна основа, яка активно розвивається та доносить цікаву і непересічну сутність до всього світу.



В підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності, 21 лютого о 10.00 відбудеться конкурс виразного читання серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх закладів Менської ОТГ, в малому актовому залі Будинку культури. Мета конкурсу ‒ підтримати творчий потенціал обдарованої молоді.

 

Конкурсною комісією виступлять представники міської ради та вчителі української мови і літератури загальноосвітніх закладів. Учні продемонструють на вибір вірші, уривки з прозових творів, байки українських авторів на пам'ять.  Переможець конкурсу отримає гарантований подарунок від міського голови Геннадія Примакова.


Тож, запрошуємо всіх бажаючих підтримати учнів!


06 лютого 2018
back