back

У МЕНІ ОБГОВОРИЛИ ШЛЯХИ РОЗШИРЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

05 лютого 2018 року начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Лариса Омельяненко разом з начальником відділу представництва Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Романом Драгуном провели робочу зустріч з секретарем Менської міської ради Юрієм Стальниченком.

Мета зустрічі – попередня домовленість щодо підписання Програми розвитку безоплатної правової допомоги населення.

Працівники центру зазначили, що Програма розрахована на мешканців територіальної громади Менського району. Наявність Програми розширить можливість надання первинної, вторинної безоплатної правової допомоги у цивільних, адміністративних справах. Покращиться доступ жителів до безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того, підвищиться загальний рівень правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення.

Поінформували про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!» та поширили інформаційні матеріали, розроблені в рамках даного проекту.

Присутні обговорили питання взаємодії з метою налагодження співпраці у напрямку інформування населення про доступ до безоплатної правової допомоги.

Нагадуємо, що за правовою допомогою звертайтесь до Менського місцевого центру з надання БВПД з 9-00 год. до 18-00 год. за адресою: м. Мена, вул. Героїв АТО, буд.9, тел.: 3-30-01. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

 

Інформація Менського місцевого центру з надання БВПД

06 лютого 2018
back