back

НАША ОЛЯ ШАПОВАЛЕНКО НАЙКРАЩА НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ УЧНІВСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З БІОЛОГІЇ



Сьогодні команда Менської міської ради на чолі з заступником міського голови Тетяною Вишняк завітали в Стольненську загальноосвітню школу 1-3 ступенів привітати десятикласницю Ольгу Шаповаленко за зайняте перше місце на III етапі Всеукраїнської учнівської олімпіаді з біології. Директор школи, Ірина Глухенька, у своєму вступному слові зазначила, що Ольга подає гарний приклад всім учням, розумна та талановита дівчина не тільки має гарні знання з біології, але ще має талант до  малювання та танців. Учні Стольненської школи підготували для відмінниці музично-танцювальну програму та висловили їй щирі привітання, подяку за її знання та талановитість. До привітань приєдналися гості свята, які вручили грошовий сертифікат та солодкий подарунок переможниці Ользі Шаповаленко. Подякували вчительці з біології, Олені Володимирівні, за нелегку працю, терпіння та добрі поради.

Доречі, учні Стольненської ЗОШ I-III ступенів неодноразово посідали перші місця на різноманітних олімпіадах та конкурсах.

Менська міська рада, міський голова Геннадій Примаков, начальник відділу освіти Юрій Мишкін та виконавчий комітет пишаються своїми учнями та дякуємо вчителям за нашу талановиту молодь. Бажаємо нових перемог, хай ці перемоги стануть для всіх поштовхом до звершення ще більших перемог. Натхнення, терпіння, мудрості і удачі!!!

Більше фото за посиланням

 

https://www.youtube.com/watch?v=D6A5jjJ4oBQ&feature=youtu.be
07 лютого 2018
back