back

Семінар вчителів іноземної мови



09 лютого 2018 року на базі Менського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів імені Т.Г.Шевченка проведено семінар-практикум для вчителів іноземної мови закладів освіти Менської об’єднаної територіальної громади з теми «Формування особистості, здатної до навчання, самовдосконалення шляхом використання традиційних та
інноваційних технологій».

Учителі англійської мови за «круглим столом» обговорили питання про особливості вивчення іноземних мов у закладах освіти та про інноваційні шляхи вирішення проблеми реалізації компетентнісного підходу до викладання англійської мови у сучасній школі. У ході семінару вчитель англійської мови Менського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка Єкименко С.О. ознайомила колег із перспективами вивчення іноземних мов у закладах загальної середньої освіти в умовах реалізації Концепції Нової української школи, а вчитель англійської мови Ткаченко С.В. цього ж закладу освіти поділилась досвідом роботи з теми «Формування та моніторинг граматичних навичок в учнів шляхом використання інформаційних технологій». Єловикова О.О., вчитель англійської мови Макошинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, розповіла учасникам семінару про особливості формування первинних навичок читання з використанням інтерактивних технологій як основи розвитку мовленнєвих компетентностей.
У рамках проведення семінару керівник методичного об’єднання вчителів іноземних мов міської ради Коленченко О.М. провела практичне заняття на тему «Розвиток критичного мислення як основа формування ключових компетентностей школярів на уроках англійської мови», а вчитель англійської мови Менської гімназії Рогова Н.Б. — майстер-клас з теми «Інтерактивні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу вчителя».

T3

T3

T3

T3
12 лютого 2018
back