back

День закоханих в Менській громаді

Вчора Менська громада відсвяткувала День всіх закоханих! В холі Будинку культури всі бажаючі могли підійти до великого серця, написати те, що для них означає кохання та отримати в замін Валентинку від міського голови Геннадія Примакова.  При вході в залу глядачам міми-помічники роздавали жувальні гумки «Love is…». Також приємною несподіванкою стало те, що люди, які сиділи на 14 ряду та 14-тих місцях кожного ряду отримали сувенірні чашки з печивом та листівкою-передбаченням. На протязі концертної програми всі Валентини отримали подарунки.

В культурно-розважальній програмі взяли участь 4 подружні пари з міста Мена, які прожили разом вже більше десяти років, це подружжя: Троциків, Скороходів, Абдрахімових та Гапонів. Для них були влаштовані 5 конкурсів, де закохані чоловіки та їх дружини відповідали на різні питання ведучих Тамари Шепель та Геннадія Примакова. В кожної пари своя історія кохання, яку глядачам  показали ведучі. В одному з конкурсів  чоловіки, ставши на коліна та на різних мовах світу,  зізналися своїм жінкам в коханні. За участь закохані отримали подарунки та романтичну вечерю в кафе.

Також своїми виступами гріли глядачів наші зіркові артисти: «Самарканд», «Калинонька», «Барвінкова Менщина», солісти Наталія Підлипська, Оля Синюта, Тамара Рогова,  та  Олександр Мельник.

Менська міська рада та відділ культури міської ради висловлює щиру вдячність постійним помічникам: депутатам Менської ОТГ: Роману Бутенку, ФГ «Бутенко М.О.»  Ігорю Солонарю, Наталії Чичкан, Сергію Фесенку, Ірині Нестеренко, та Громадскій організації "ОБ'ЄДНАННЯ ПАЙОВИКІВ" під керівництвом Каріни Шитікової. Також хочеться подякувати молодіжній раді, які виступили на даному заході мімами-помічниками та без яких не обходяться жоден захід. Дякуємо ВАМ!

 
15 лютого 2018
back