back

Сьогодні відбулося вшанування пам`яті учасників бойових дій на території інших держав



Сьогодні в м. Мена біля пам'ятника загиблим в Афганістані воїнам зібралися воїни-афганці, члени   територіальної організації воїнів-афганців, представники органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади та громадськість за для вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав.

З вітальним словом до всіх звернувся керівник районної територіальної організації воїнів-афганців Леонід Титаренко. У своєму виступі він поіменно згадав молодих юнаків Менщини, життя яких навіки обірвалось в ущелинах далекої ісламської країни.

Зі словами шани та вдячності звернувся до воїнів-афганців заступник міського голови Менської міської ради Тетяна Вишняк: "29 років тому закінчилася кровопролитва війна в Афганістані і з того часу з року в рік ми збираємося біля цього святого місця — пам'ятника загиблим в Афганістані воїнам. Ще довго у нашій пам'яті житиме афганська війна, оскільки її історія написана кров'ю солдат та сльозами матерів. Воїни-афганці з честю і гідністю виконали свій інтернаціональний і воїнський обов'язок. Більшість із афганців мають заслужені бойові нагороди. У цей пам'ятний день бажаю Вам міцного здоров'я, благополуччя вам і вашим родинам, бережіть і турбуйтеся один про одного”.

Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василь Томишин відслужив заупокійну літію.
15 лютого 2018
back