back

Пам’ятаємо наших Героїв!



Сьогодні вже минає три роки з того дня, як обірвалося життя  Героя України – Максима Головатого.                18 лютого 2015 року сержант Головатий загинув від снайперського вогню під час відходу українських військ з міста Дебальцеве Донецької області.  Вшанувати пам’ять до Алеї Героїв АТО та на могилу загиблого воїна прийшли мама Максима, близькі та родичі,  заступник командира 13-ого окремого мотопіхотного батальйону , сім’ї воїнів загиблих в АТО, представники органів влади, класний керівник та вчителі зі  школи, де навчався Максим та громадськість.

Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василь Томишин провів поминальну молитву на могилі загиблого воїна, після якої слова шани висловив міський голова Геннадій Примаков,  класний керівник зі школи, в якій навчався Максим, Петрик Галина Іванівна, мама загиблого воїна в АТО Любов Жеребило та заступник командира 13-ого окремого мотопіхотного батальйону. Після слів всі присутні вшанували пам'ять  Максима хвилиною мовчання та  поклали квіти на могили загиблих Героїв.

Максим не планував бути військовим, але війна змусила його взяти зброю і піти воювати заради, того,  щоб ми сьогодні могли спокійно жити. Максим   був люблячим сином, братом, чудовим та добрим другом, він був справжнім патріотом та найдорожчим сином своєї держави. Захищаючи наш спокій він віддав найдорожче – своє життя. Ми низько вклоняємося мамі Максима, за такого сина, за Героя, за те, що виховала в ньому найголовніше – любов до рідної землі.

Слава Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами.

Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятатимемо.

18 лютого 2018
back