back

Відбулися сходи в селі Куковичі



12 березня у с. Куковичі відбувся схід жителів села в сільському будинку культури.

На зборах були присутні та звітували про роботу в.о. старости Куковицького сільського округу Віталій Чичкан, заступник міського голови Тетяна Вишняк, начальник відділу культури Менської міської ради Світлана Шелудько.

Віталій Чичкан прозвітував про свою роботу, як в.о. староста Куковицького старостинського округу, що було зроблено за 2017 рік та що планується зробити.

Заступник міського голови Тетяна Вишняк зазначила, що Менська об’єднана територіальна громада – перша об’єднана громада в Менському районі Чернігівської області. До складу Менської ОТГ входить  33 населені пункти, зокрема з них: 1 місто, 1 селище, 15 сіл, також заступниця зазначила, що відповідно до  програми соціально-економічного розвитку Менської міської обєднаної  територіальної громади на 2018 рік, в с. Куковичі планується капітальний ремонт та встановлення автобусних зупинок, встановлення аншлагів з назвами вулиць, виготовлення Генеральних планів та планів зонувань населених пунктів, придбання та встановлення контейнерів, закупівля дорожніх знаків, закупівля елементів примусового зниження швиткості для доріг населених пунктів, будівництво шахтних колодязів мережі вуличного водогону, капітальний ремонт дорожнього покриття       вул. Миру та ін.

В свою чергу, начальник відділу культури Світлана Шелудько, зазначила, що робота установ культури, які знаходяться на території Менської міської об’єднаної громади у 2018 році буде спрямована на задоволення потреб людини у розвитку своєї особистості, творчого потенціалу, розкритті власних талантів, що на всі свята будинкам культури виділяються кошти за для їх реалізації. Також Світлана Шелудько надала пропозиції селянам, щоб вони хотіли б змінити в культурі та поцікавилася, які на сьогодні є можливі проблеми.

Жителі села Куковичі зверталися з питаннями щодо розчистки доріг, видалення перерослих дерев у селі, ремонту доріг, роботи будинку культури, роботи укрпошти та школи. На всі вище перелічені питання жителям села були надані роз’яснення керівництвом Менської міської ОТГ.

 
14 березня 2018
back