back

ПОМЕР ДЕПУТАТ МІСЬКОЇ РАДИ, ГОЛОВНИЙ ЛІКАР МЕНЩИНИ ПЕТРО ХОМРАЧ

Вчора, на 63 році життя, перестало битися серце депутата Менської міської ради, головного лікаря комунального закладу охорони здоров'я «Менська центральна районна лікарня» Петра Петровича Хомрача.

Петро Петрович мав великий досвід в медицині, був гарним керівником, добрим, чуйним батьком, чоловіком та справжнім патріотом Менщини. 
В липні 2001 року Петро Хомрач був призначений на посаду головного лікаря. В 2007 році за значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, впровадження сучасних методів діагностики і лікування, високий професіоналізм був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Неодноразово був нагороджений Почесними грамотами Міністерства охорони здоров’я України, Управління охорони здоров’я. Мав Вищу кваліфікаційну категорію по спеціальності організація та управління охороною здоров’я.


Апарат Менської міської ради, її депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють співчуття рідним, друзям та колегам з приводу тяжкої та непоправної втрати.

За десятиліття своєї лікарської діяльності він врятував не одне людське життя, попри усі труднощі, завжди залишався щирою та надійною людиною. Його життєвий шлях, його сміливість та мужність – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості. Вічна йому пам'ять …

Церемонія прощання з Хомрачом Петром Петровичем розпочнеться 18 березня о 12:00 за місцем його проживання, а траурний мітинг та поховання відбудуться на центральному кладовищі м.Мена.
17 березня 2018
back