back

ЗАПРОШЕННЯ НА СЕМІНАР



Підвищення енергоефективності в будівлях Менської ОТГ.

22 березня о 12 годині відбудеться перший семінар щодо визначення енергетичної політики Менської ОТГ. Міська влада, керівники структурних підрозділів та утримувачі муніципальних будинків, разом з експертами у галузі енергетики обговорять теперішній стан та розглянуть управлінські рішення для підтримки енергоефективності в ОТГ. Ця зустріч буде першою із серії заходів, які спрямовані на стимулювання підвищення енергоефективності, відновлювальних джерел та сталого розвитку.

Учасники зустрічі, зокрема, обговорять такі питання:

- Основні положення про проведення енергетичних аудитів будівель, розробка і реалізація проектів з енергоефективності, які мають бути реалізовані в короткостроковій, середньостроковій і довгостроковій перспективі;

- визначення чітких обов'язків і функцій керівників організацій балансоутримувачів будівель та органів місцевого самоуправління;

- визначення кроків, які повинна зробити місцева влада для координації дій між різними учасниками ринку, щоб забезпечити відповідне управління у галузі енергоефективності, а також визначення найбільш ефективних механізмів.

Запрошуємо, всіх зацікавлених осіб відвідати:

Що? Семінар

Коли? 22 березня 2018 року, о 12:00

Де? Менський міський будинок культури, місто Мена, Героїв АТО 3.

Учасники: міський голова Геннадій Примаков, Андрій Сухорябов - керівник Проекту “Реконструкція вуличного освітлення в м. Мена”, голова правління Центру Партнерства та Інновацій «Синергія»; Максим Жук - заступник Генерального директора з інвестицій та інновацій, ДП «Київоблбудінвест»; Ігор Кирильчук - національний Координатор Проекту «Підвищення енергетичної ефективності та стимулювання використання відновлюваних джерел енергії в агро-харчовій промисловості та інших малих та середніх підприємствах в Україні»; модератор: Юрій Стальниченко, секретар ради.

З будь-який питань, будь ласка, звертайтесь до Сергія Крицького за тел.: 0633469993.

Семінар дасть можливість зацікавленим сторонам, місцевій владі, членам громадянського суспільства, донорам та міжнародним фінансовим інститутам проаналізувати теперішні перепони, виклики розробки та впровадження усталеної енергетичної політики, що  стимулюватиме узгоджені та злагоджені дії на благо жителів ОТГ.

Для отримання детальнішої інформації про проект відвідайте наш веб- сайт: http://menarada.gov.ua, https://www.facebook.com/Light.Ukraine.Mena

Довідкова інформація:

За підтримки програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» , місто Мена взяло на себе добровільне зобов’язання про здійснення заходів зі скорочення споживання енергоресурсів у бюджетній сфері та відмовитись від закупівлі ламп розжарювання. Програмою ЄС підтримується впровадження проекту “Реконструкція вуличного освітлення в м. Мена”, яким передбачено впровадження системи ефективного управління освітленням та заміна 1072 ліхтарів.

Спеціаліст з комунікації Сергій Крицький
17 березня 2018
back