back

Відбулися сходи в Блистівському старостинському окрузі Менської міської ОТГ



Сьогодні у с. Блистова відбулися сходи жителів  у сільському будинку культури. На сході були присутні та звітували про роботу в. о. старости Роман Боюн та заступник міського голови Тетяна Вишняк.

В.о. старости старостинського округу Роман Боюн прозвітував про свою роботу, що було зроблено за 2017 рік та що планується зробити. В свою чергу, заступниця міського голови Тетяна Вишняк прозвітувала, що на 9 сесії Менської міської ради була прийнята програма соціально-економічного розвитку Менської міської ОТГ на 2018 рік та які заходи планується реалізувати згідно програми, а саме, забезпечення жителів доступним житлом, завдяки програмі Менської міської ради «Власний дім » на 2018 рік на території Менської міської ОТГ, виготовлення паспортів твердих побутових відходів, розчищування та обкошування всіх кладовищ на території села, придбання контейнерів для роздільного збору сміття, проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиць в селі та реалізація проектів по вуличному освітленню та інші питання.

Жителів села в основному турбували земельні питання: щодо розпаювання земель, обробіток та питання правонаступництва у фермерському господарстві, на які жителі отримали роз’яснення.
19 березня 2018
back