back

Нарада із питань щодо порядку закінчення 2017-2018 навчального року у закладах загальної середньої освіти

 

Відділ освіти Менської міської ради повідомляє, що 22 березня 2018 року проведено нараду з директорами закладів загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти.

Олена Бикова, завідувач методичним кабінетом Менської міської ради, зосередила увагу присутніх на організованому завершенні 2017-2018 навчального року, особливостях проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти.

Сніжана Лисиця, провідний спеціаліст відділу освіти зупинилася на питанні організації та проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО, порядку проведення пробного ЗНО, наголосила на тому, що до 02 квітня 2018 року можливе внесення змін до реєстраційних документів учасників зовнішнього незалежного оцінювання, яке відбудеться протягом травня – червня поточного року.

Одним з питань порядку денного наради було питання щодо проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» серед закладів загальної середньої освіти Менської ОТГ, організація якої здійснюється відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 18.09.2017 №1278.

На нараді був присутній Менський міський голова Геннадій Примаков, який взяв участь в обговоренні актуальних питань розвитку освітянської галузі Менської ОТГ.

В нараді взяв участь начальник Менського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Белашко Олександр Іванович, який ознайомив присутніх з вимогами санітарного законодавства при організації харчування дітей в закладах загальної середньої, дошкільної освіти.

 

Начальник відділу освіти

Менської міської ради                                                Ю.М.Мишкін
23 березня 2018
back