back

Сьогодні у  Киселівському старостинському окрузі Менської міської ОТГ відбулися сходи жителів села

                                                          Сьогодні у  Киселівському старостинському окрузі Менської міської ОТГ відбулися сходи жителів  у приміщенні сільської ради. На сході були присутні та звітували про роботу  в. о. старости Лариса Губенко та заступник міського голови Менської міської ради Тетяна Вишняк.

В.о. старости Киселівського старостинського округу Лариса Губенко прозвітувала про свою роботу, що було зроблено за 2017 рік та що планується зробити. В свою чергу, заступниця міського голови Тетяна Вишняк прозвітувала, що на 9 сесії Менської міської ради була прийнята програма соціально-економічного розвитку Менської міської ОТГ на 2018 рік та які заходи планується реалізувати згідно програми, а саме, забезпечення виготовлення паспортів на полігони твердих побутових відходів, розчищування та обкошування всіх кладовищ на території села, придбання контейнерів для роздільного збору сміття, проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиць, про те, що Менською міською ОТГ створеий комунальний заклад «Менська місцева пожежна охорона» з 3-ома місцевими командами, а також що незабаром буде встановлений дитячий майданчик в селі. Інспектор з благоустрою Золотаренко Ольга проінформувала, що відтепер послуги по благоустрою населених пунктів Менської міської ОТГ будуть надаватися КП «Менакомунпослуга» та КП «Макошинське», також інспектор зазначив, що незабаром по всіх населених пунктах буде запровадження збір батарейок, зазначивши, що це в якійсь частині збереже екологію населеного пункту. Спеціаліст відділу культури Менської міської ради, Світлана Деденова зазначила, що культура в с. Киселівка  знаходиться на даний час на високому рівні, навіть працівники Киселівського ЦКДМу започаткували здійснювати показ вистав. Голова Менської районної ради Олександр Мисник проінформував жителів про медичну реформу та з питань оренди землі.

Жителів цікавили в основному питання ремонту доріг, щодо транспортного сполучення, закриття Менської автостанції та відділення пошти в селі, на які жителі отримали роз’яснення.
23 березня 2018
back