back

Планування починається!!!




23 березня 2018 року, в рамках першого семінару з популяризації енергоефективності у Менській ОТГ, молодіжна рада ініціювала ряд подій та заходів з популяризації енергоефективності та зменшення впливу на навколишнє середовище.

Розуміючи важливість підвищення обізнаності громади про те, як прості приклади та технології сприяють сталому розвитку та забезпечують вирішення проблем енергетики, освіти, міського господарства, охорони здоров'я, та у підтримку ініціативи молодіжної ради, відбулась перша сесія з планування подій та заходів.

Міська рада та Проект «Модернізація системи освітлення у м. Мена» спільно з  молодіжною радою розпочали підготовку до проведення Міжнародного дня світла та Дня Європи, які відбудуться 27 травня 2018 року, в рамках проведення Троїцького ярмарку.

Окрім того, Менська міська рада і Проект «Модернізація системи освітлення у м. Мена» відзначили подарунками ініціативну молодь, за пропозицію підтримати міжнародну ініціативу Година Землі, шляхом заміни ламп накалювання на більш енергоефективні. 

З усіма пропозиціями та всіх потенційних партнерів, які зацікавлені в участі у заходах, запрошуємо звернутися до Сергія Крицького:

063 346 9993,   [email protected]

Довідкова інформація

За підтримки програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» , місто Мена взяло на себе добровільне зобов’язання про здійснення заходів зі скорочення споживання енергоресурсів у бюджетній сфері та відмовитись від закупівлі ламп розжарювання. Програмою ЄС підтримується впровадження проекту “Реконструкція вуличного освітлення в м. Мена”, яким передбачено впровадження системи ефективного управління освітленням та заміна 1072 ліхтарів.

Міжнародний день світла

Виконавча рада ЮНЕСКО , після успішного Міжнародного року світла та світових технологій 2015 року, схвалила ініціативу з відзначення щорічного  Міжнародного дня світла.

День Європи в Україні


Європейський Союз затвердив День Європи, як увічнення дня проголошення Декларації Шумана і являється Днем народження Європейського Союзу. День Європи в Україні відзначається щорічно у третю суботу травня.
30 березня 2018
back