back

Як може надалі розвиватись відновлене волонтерами/-ками БУР укриття?

28 червня о 13:00 в будинку культури відбудеться презентація можливих варіантів подальшого розвитку укриття. Вхід вільний.

Впродовж трьох місяців дві команди, які попередньо пройшли тренінги із партисипативного відновлення та волонтерського менеджменту, разом із менторкою розробляли план використання укриття. 

На події будуть представлені два проєкти:

  1. Укриття, як простір для неформальної освіти та дозвілля. Ідея у створенні сприятливого середовища для розвитку молоді в безпечних умовах. Тут вони матимуть можливість якісно комунікувати, гуртуватися, розвивати свої здібності та мотивацію для самореалізації та професійного зростання.
  2. Укриття, як простір для самореалізації батьків. В цьому проєкті фокус зосереджено на створенні умов для батьківського самовдосконалення та розвитку, підтримки ментального здоров'я батьків та дітей.

Представники органів місцевого самоврядування розкажуть про взаємодію з ініціативними групами під час напрацювання проєктів і подальшу співпрацю з громадою щодо розвитку простору.

Також в рамках заходу планується провести екскурсію відновленим укриттям.

Запрошуємо всіх охочих долучитись до цієї події, ознайомитись з проєктами, які спрямовані на розвиток Мени та підтримати команди, які їх розробляли.

Проєкт реалізується Будуємо Україну Разом у межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

26 червня 2024
back