back

У Мені вшанували пам'ять загиблого Героя Євгенія НАГОРНОГО

Євгеній Володимирович НАГОРНИЙ народився 27 жовтня 1985 року в м.Мена в багатодітній родині. Деякий час сім'я проживала на Харківщині, а потім з 1993 року оселилися в с. Киселівці Менського району.

2000 року Євгеній закінчив Комарівську загальноосвітню школу-інтернат Борзнянського району. Навчався в СПТУ № 38 у м. Ніжині, де здобув професію маляра-штукатура.

З 2003 року разом з мамою, братами та сестрою переїздять до села Волосківці Менського району.

Працював на різних роботах: у Києві озеленювачем, у Харкові на хлібозаводі, в Одесі, Коктебелі, Криму – на будівництві. Останнє місце роботи – у київському супермаркеті – спочатку вантажником, а потім завідувачем складу. До роботи ставився так добросовісно, що за сумлінну працю був підвищений на посаді та отримав грамоту, згадує мама Євгенія Любов Андріївна.

Власну родину створити не встиг, не судилося...

З початком російсько-Української війни Євгеній вирішив вступити до лав ЗСУ, але медкомісія його спершу «забракувала»: виразка шлунка. Наполягав, врешті добився свого й 11 лютого 2023 року був мобілізований на захист Вітчизни.

Захищав Україну на посаді навідника першого відділення окремого кулеметного взводу військової частини А4863. 16 червня 2023 року у бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність загинув, отримавши поранення, несумісні з життям.

Похований у с. Волосківці на сільському кладовищі.

Вічна пам'ять і шана Герою! Нехай душа його спочиває з миром!

 

 
 
 
 
 
14 червня 2024
back