back

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відзначили  сумлінних платників податків

У податковій службі області відбулось нагородження переможців регіонального  етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023». У церемонії нагородження взяли участь виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан та Директор Виконавчої дирекції ТВ ВГО АППУ в Чернігівській області Ірина Ольховик.

Нагадаємо, щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.

     Перший етап конкурсу проводиться на регіональному рівні. Підприємства-переможці продемонстрували високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки  соціальних  програм. Деякі підприємства брали участь у конкурсі та перемагали і у минулі роки.

Цьогоріч, за результатами проведеного засідання рейтингової комісії визнані переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023» на обласному (регіональному) рівні 11 підприємств.

 

«Сумлінний платник податків у аграрній галузі»:

ТОВ  «Гнідинці-Агро»

ПП  «Агропрогрес»

Фермерське господарство  «Бутенко»

 

«Сумлінний платник податків у будівельній галузі»:

ТОВ  «Житлобудсервіс»

ДП «Укрсівербуд» ЗАТ «ДСК»

 

«Сумлінний платник податків у торгівельній галузі»:  

ТОВ «Сівер-мед»           

ТОВ «Тандем-агрозапчастина»

 

«Сумлінний платник податків у промисловій галузі»:

ПАТ «Новгород-Сіверський сирзавод»

ПАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант»

ТОВ «Датчикове підприємство «Завод Рапід»

Акціонерне Товариство «Будіндустрія».

 

Вітали переможців та вручали відзнаки виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан та Директор Виконавчої дирекції ТВ ВГО АППУ в Чернігівській області Ірина Ольховик.

Тетяна Рубан побажала учасникам заходу подальших успіхів у веденні бізнесу.  Вона висловилась за тісну співпрацю, за відкритість у стосунках і прозорість у бізнесі, за добровільну сплату податків заради спільної мети – здобуття перемоги, розбудови міцної і багатої України.

 

              Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

14 червня 2024
back