back

Очільниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан взяла участь у розширеному засіданні обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва

В ході засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва, яке відбулося 5 червня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області, говорили про співпрацю та проблемні кейси взаємодії бізнесу,  контролюючих та інших державних органів. Участь у засіданні взяли представники органів місцевої влади, державних установ та бізнесу.

 Представники бізнес-спільноти озвучували свої проблеми, нагальні питання, що виникають під час господарської  діяльності, а також питання що виникають в процесі оподаткування.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан була серед спікерів заходу. Вона зазначила, що питання, які накопичилися, потребують деякого часу для їх вирішення. Проте, блокування податкових накладних, віднесення платників до ризикових категорій, фіскалізація, касові апарати – це робочі питання, які потребують оперативного розв’язання. Тетяна Рубан запевнила всіх присутніх про відкритість до діалогу, та закликала до взаємності.

 

  

Сектор інформаційної взаємодії

 Головного управління  ДПС у Чернігівській області

10 червня 2024
back