back

Початок місяця - час передавати показання!

Передача показань газового лічильника – запорука коректних нарахувань у платіжках, адже це визначає фактичне споживання блакитного палива. Надавати значення потрібно традиційно з 1 по 5 число кожного місяця. Для цього зафіксуйте цифри на лічильнику та оберіть найбільш зручний сервіс для їх передачі:

🔹 особистий кабінет https://my.grmu.com.ua/login

Передавати показники та сплачувати за послугу розподілу газу за родичів та близьких стало ще зручніше, адже в Особистому кабінеті «Газмережі» є можливість додати декілька особових рахунків.

Зробити це дуже просто – перейдіть в Особистий кабінет та натисніть на іконку вашого акаунта та оберіть кнопку «Додати особовий рахунок». Далі виберіть оператора ГРМ – Чернігівську філію "Газмережі", потім введіть дані необхідного особового рахунку та перші 3 літери прізвища.

Турбота про рідних, стареньких та немічних так важлива, адже їх безпека, здоров'я та комфорт – це найголовніше.

🔹 сервіси газопостачальної компанії «Нафтогаз України»:

   🔸 особистий кабінет my.gas.ua

   🔸 через чатбот GASUA у Viber та Telegram

   🔸 SMS-повідомленням на номер 4647.

🔹 за номерами контакт-центру:

📞+38 066 300 28 88 (Vodafone)

📞+38 098 300 28 88 (Kyivstar)

📞+38 093 300 28 88 (Lifecell).

Пам’ятайте, що навіть якщо ви тимчасово не проживаєте в оселі або не користуєтесь газом, то передавати потрібно навіть незмінні показники.

У випадку невчасної передачі даних, нарахування у платіжках буде відповідати обсягу споживання на рівні середнього значення за минулі періоди.

Ми дякуємо споживачам, які регулярно передають показання лічильника та сплачують за послугу розподілу газу вчасно.

Тримаємо енергетичний фронт разом.

03 червня 2024
back