back

Підтримайте критичну інфраструктуру Чернігівщини – сплатіть за розподіл газу наперед!

Підтримка  - те,  що допомагає Україні протистояти ворогу! Купуючи українські товари, підтримуючи ЗСУ, підставляючи плече один одному та маючи платіжну дисципліну комунальних послуг, все це допомагає нам гідно давати відсіч росіянам.

Авансові платежі дозволяють інвестувати в безпеку мереж - ремонтувати, обстежувати та підтримувати їх у справному стані, а отже, і власну безпеку кожного українця та стабільність газопостачання.

Нагадуємо, що за отриману послугу, з 1 грудня 2023 року (згідно Постанови НКРЕКП № 2224 від 29.11.2023р), потрібно сплачувати за новими реквізитами - Чернігівській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Побутові споживачі (фізичні особи):

код за ЄДРПОУ 45355956

МФО 353553

п/р UA193535530000026030300854150

Вартість послуги розподілу газу є незмінною протягом року, тому оплатити її можна одразу за півроку чи рік, економлячи при цьому кошти на комісії, щонайменше 200 грн.

Звертаємо увагу, якщо ж розрахуватись за надану послугу невчасно, після 20-го числа поточного місяця, у споживачів виникатиме заборгованість, а боржникам будуть нараховані штрафи та пені.

Для споживачів Чернігівщини доступні такі сервіси для оплат:

  • онлайн-платежі EasyPay;
  • інтернет-послуги "Ощад 24", "ПриватБанк" та Монобанк;
  • відділення "Укрпошти" або будь-якого банку;
  • термінали самообслуговування;
  • собистий кабінет https://my.grmu.com.ua/login

До речі, більше 18 тисяч клієнтів віддають перевагу особистому кабінету. Передавати показники газових лічильників за себе та рідним, контролювати стан особового рахунку та сплачувати за розподіл газу – все це можливо в особистому кабінеті.

Дякуємо споживачам, які сплачують за розподіл газу вчасно та не накопичують боргів, а особливо тим, хто робить авансовий платіж за розподіл. Саме зараз газовики активно готують мережі до зими, все для того, щоб забезпечити безперебійний та безаварійний розподіл газу впродовж всього опалювального сезону.

Разом - зможемо подолати ворога, разом – безперебійно пройдемо наступний опалювальний сезон!

Наша сила - в готовності до складних ситуацій. Діймо разом!

 

 

 

17 травня 2024
back