back

БУРчики відвідали місцевий музей

Сьогодні Менський краєзнавчий музей ім. В. Ф. Покотила радо відкрив двері для своїх гостей. Вечірня екскурсія для волонтерів Бур-табору пройшла в атмосфері щирих емоцій, доброзичливості, нових відкриттів та пізнання історії Менщини.

Екскурсія почалася ще з порогу музею, в ході якої Ігор Леонідович Андрієнко розповів нашим гостям про засновника музею, людину - ентузіаста, учителя, краєзнавця - Покотила Володимира Федоровича, який все своє життя присвятив науці та розвитку музею. До речі, згадали й про те, що в цьому році наш музей святкує дві дати- 100-річчя з дня народження В. Ф. Покотила та 70-річчя з дня заснування самого музею.

Далі гості відвідали зали музею, де не лише мали змогу споглядати цікаві рідкісні експонати, а й послухати захоплюючі історичні відомості, пов'язані з ними, доторкнутися до сторінок історії Менщини, її минувщини і сьогодення.

В кінці гості навіть влаштували овації для нашого екскурсовода. А нам приємно, бо не даремно ми робимо свою справу, вдячні відвідувачі для нас - найвища нагорода!

 

 
 
 
 
28 квітня 2024
back