back

Пам’яті Станіслава Патютка

Сьогодні хвилина мовчання проходить на знак пам’яті про мужнього захисника України, нашого земляка  Станіслава Патютка та всіх Героїв, які поклали своє життя за свободу нашої Держави.

Станіслав народився 4 березня 1979 року в м. Мена. Навчався у Менській гімназії, де закінчив 1-й клас. З 1988 року (з 2 по 8 клас) навчався в Семенівській ЗЗСО І-ІІ ступенів, здобув середню освіту в Стольненській ЗЗСО І-ІІІ ступенів, яку закінчив в 1996 році.

Потім навчався в Чернігівському професійно-технічному училищі. З 1997 по 1999рр. – служба в Збройних силах України.

З 2000 року працював в Державному прикордонному загоні, заочно закінчив Чернігівський педагогічний університет, факультет фізичного виховання. Проживав у м. Чернігів, але на вихідні приїздив у село до мами. Дуже її любив і допомагав у всьому. Він єдиний син.

Займався спортом. Брав участь у змаганнях з важкої атлетики. Займав призові місця. Мав дуже багато нагород і медалей. Готувався до чергових змагань, які мали відбутися 26 лютого в Ужгороді. Плани зруйнувала війна.

Все своє свідоме життя Станіслав присвятив службі у прикордонному загоні. З перших днів вторгнення московської орди він був на захисті нашої Чернігівщини.

28 березня ворожа куля обірвала життя нашого земляка – Станіслава Патютка.

 

 

 
 
 
 
28 березня 2024
back