back

У Менській громаді пройде конкурс для грантових проєктів по захисту цивільних

Міжнародна громадська організація Центр з питань захисту цивільного населення в умовах конфлікту (CIVIC) оголосила конкурс на гранти для організацій громадянського суспільства з Чернігівської області. 

Метою грантового конкурсу є підтримка місцевих організацій громадянського суспільства у вирішенні нагальних потреб захисту цивільного населення на основі пріоритетів громади та у співпраці з місцевою владою та іншими інституціями/установами/ організаціями, які відповідають за захист цивільного населення на рівні громад.

Тематичні напрями проєктів включають посилення фізичного захисту цивільного населення та забезпечення доступу цивільного населення до достовірної інформації, що пов’язана з безпекою.

Даний конкурс буде проходити на території Менської, Новобілоусівської, Іванівської, Седнівської громад Чернігівської області. Розмір грантів передбачений від 5 до 12 тисяч доларів США. Подати заявки можна до 11 березня.

Більше інформації шукайте тут

Грантовий конкурс є частиною масштабного проєкту CIVIC «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом співпраці з громадами та посилення цивільно-військового співробітництва» за фінансової підтримки Європейської Союзу.  Головна його мета — підвищення рівня захисту цивільних осіб в Україні, які постраждали від бойових дій.

12 лютого 2024
back