back

Цікавою для читачів міської бібліотеки була зустріч з Петром Яковичем Антоненком - українським журналістом, прозаїком, бардом, членом Національної спілки журналістів України (з 1989 р.), лауреатом міжнародної премії журналістики ім. В. Стуса (1999 р.), Премії ім. Анатолія Погрібного (2012 р.) та літературних премій ім. М. Коцюбинського (1997 р.) та Б. Грінченка (1992 р.).

Петро Якович познайомив присутніх з газетами "Струна" та "Світ - інфо" засновником і редактором яких являється. Презентував свою нововидану книгу "Вечірнє танго" та поетичні збірки "Магія зимової весни" та "Інтим осінньої весни" написані у співавторстві з прилуцькою поетесою Світланою Коробовою. У співпраці двох талановитих людей народились нові українські романси. Поетичні та прозові твори у авторському виконанні звучали неперевершено. Час сплинув непомітно. Всі були приголомшені поетичним та музичним талантом Петра Яковича, його особливим умінням тримати аудиторію. Бажаючі змогли придбати книжки з автографом автора.

Місцева поетеса Ніна Трало подякувала Петру Антоненку своїми віршованими рядками.

Книгозбірня отримала подарунки від автора, редактора газети "Наше слово" Олександра Назаренка та місцевої поетеси Любові Скоробагатько.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

09 лютого 2024
back