back

Робота у Чернігові є – на швейному підприємстві…

Йдеться про ПРАТ Чернігівська швейна фабрика «Елегант», де наразі потрібні працівники: швачки, механіки, термообробники тощо.

 «Працевлаштуватися  на підприємство можна навіть тим, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи», - каже директорка обласного центру зайнятості Людмила Ключник.  Служба зайнятості пропонує безробітним безкоштовно здобути затребувану на ринку праці професію під гарантоване працевлаштування, у тому числі шляхом організації стажування на робочому місці. У минулому році для цього підприємства на професійне навчання за професією «швачка» скеровано 26 безробітних громадян. Загалом торік за сприяння служби зайнятості роботу на «Елеганті» знайшли 36 безробітних і не пошкодували. Адже роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет, комфортні умови праці.

ПРАТ Чернігівська швейна фабрика «Елегант» - це високотехнологічне виробництво з сучасним обладнанням та великим асортиментом виробів. А ще – це новітні тенденції, сучасні тренди, європейська якість. Там шиють жіночий, чоловічий та дитячий одяг на замовлення європейських партнерів. У штаті налічується понад 300 працівників.

За словами директорки фабрики Наталії Романовської, виробництво не зупинялося навіть у найскладніші часи, бо колектив працює як єдиний організм, де кожен виконує свою функцію і вносить свою частку в успіх усієї команди.

У свою чергу, Людмила Ключник розповіла про програми фінансової підтримки роботодавців, які допомагають сьогодні тримати економічний фронт. Зокрема, це можливість отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій безробітних, внутрішньо переміщених осіб, на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю тощо.

Отож, попереду багато роботи - зустріч на підприємстві закінчилася підписанням меморандуму про співпрацю.

Пресслужба обласного центру зайнятості

11 січня 2024
back