back

Менська громада відкриває віртуальні двері з інноваційним чатботом 'СВОЇ'

У переддень нового року в Менській громаді ми запускаємо інноваційний сервіс для всіх мешканців – муніципальний чатбот "СВОЇ" у форматі "Сіті-бота". Цей чатбот є частиною ініціативи, підтриманої Менською міською радою за участю Швейцарсько-української програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP), спільно з Фондом Східна Європа та Міністерством цифрової трансформації України.

"СВОЇ" – це ваш власний помічник у світі муніципалітету, доступний через популярні месенджери Telegram та Viber. Завдяки чатботу ви можете легко отримати інформацію про діяльність муніципалітету, проєкти, прийняті рішення та адміністративні послуги. Ви також можете брати участь у опитуваннях, отримувати важливі анонси, новини та користуватися багатьма іншими функціями.

Запрошуємо всіх мешканців приєднатися до "СВОЇ" та випробувати всі можливості, які він пропонує. Для цього достатньо мати на своєму мобільному пристрої застосунки Telegram або Viber. Скористайтеся QR-кодом або перейдіть за вказаними посиланнями.

Viber — Скачать QR код для Viber-бота

Telegram — ВикипедияQR код для Telegram-бота

https://www.viber.com/smartownbot

@smart_town_bot

Ми впевнені, що чатбот "СВОЇ" стане важливим інструментом у взаємодії між органом місцевого самоврядування та мешканцями громади, дасть можливість підвищити якість надання адміністративних послуг та зробить нашу громаду ще більш сучасною та прогресивною.

Будьте в курсі подій у нашій громаді, долучайтеся вже зараз до чатботу "СВОЇ", і він стане вашим налійним союзником у зручному та швидкому отриманні інформації та використання зручних і корисних сервісів!

30 грудня 2023
back