back

Відзначені ветерани та пенсіонери системи МВС

 Сьогодні начальник Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області Іван Іщенко зустрівся з ветеранами системи МВС та Національної поліції України. Ветерани були запрошені як до главку, так і в кожен територіальний підрозділ поліції області.

20 грудня визначено Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України. Передусім начальник ГУНП в Чернігівській області та керівники територіальних підрозділів поліції вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих Героїв, які віддали свої життя за нашу Батьківщину.

Іван Іщенко вручив ветеранам та пенсіонерам системи МВС подяки за співпрацю та цінні подарунки.

– Ви – наш безцінний досвід і наш приклад для наслідування. З початку ворожого вторгнення ветерани на власному прикладі показали, як треба виконувати поліцейські функції та боронити рідну землю. У надскладний для країни час ви підставили своє плече допомоги поліцейським і залишаєтесь завжди поруч з нами. Ваш внесок – неоціненний. Дякуємо і завжди пам’ятатимемо це! Дослухаємося до ваших мудрих порад та продовжуємо славні традиції, – сказав начальник обласної поліції. – Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя в родинах, перемоги та мирного неба!

20 грудня 2023
back