back

ТОВ «Добродія Фудз» запрошує на роботу

Підприємству потрібні укладальники-пакувальники, оператор механічного подавання суміші, апаратник оброблення зерна, вантажник. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій. Режим роботи – позмінний. Підприємство, що розташоване поблизу Чернігова в селищі Михайло-Коцюбинське, забезпечує розвозку працівників власним транспортом до міста та навколишніх сіл.

ТОВ «Добродія Фудз» входить до складу національної агропромислової групи Agricom Group і є одним із лідерів серед вітчизняних виробників вівсяних пластівців та продукції на зерновій основі (корисні крупи, готові порційні страви, мультизлакові пластівці тощо). Продукція продається як на внутрішньому ринку, так і за кордон, під власними торговими марками. Завод ТОВ «Добродія Фудз» оснащений інноваційним технічним обладнанням.

До речі, цього року за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 5 вакансій із 17 заявлених.

За додатковою інформацією звертайтеся до Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40)  або за тел.: (050)8837835.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" , на телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» та нашому сайті

Чернігівський обласний центр зайнятості

15 грудня 2023
back