back

Кращі читачі літа отримали відзнаки та подарунки

6 вересня - День читання книг. Цей день закликає людей читати книжки та поширювати любов до читання.

І саме сьогодні у міській публічній бібліотеці відбулось нагородження кращих читачів літа. Традиційно ми відзначаємо дітей, які люблять книгу, читання і бібліотеку. За літо їх читацькі формуляри поповнились на 10-29 книг, які не входять до шкільної програми.

Дипломи кращих читачів літа серед учнів 2-4 класів отримали Мороз Анастасія та Присівок Кирило. Найбільше прочитали книжок серед учнів 5-7 класів Крижановський Діма та Царенко Євгенія. Найкращими серед старшокласників стали Крижановська Аня та Радь Антон. Відзначили також і дітей, які прочитали трішки менше книжок, але були близькими до перемоги. Це Грищенко Софія, Ступак Варя, Ткаченко Яна, Слобода Вікторія та Костюченко Вероніка.

З теплим, щирим вітальним словом до кращих читачів звернулась начальник відділу культури Менської міської ради Світлана Шелудько та директор КЗ «Менська публічна бібліотека» Олена Невжинська.

З новими книжками ознайомила провідний бібліограф Світлана Москалець. Спілкування за чашкою чаю було приємним та невимушеним.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06 вересня 2023
back