back

Вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами” для педагогічних працівників та спеціалістів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами

Громадська організація #stop_sexтинг 7 вересня о 19:00 проведе вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами” для педагогічних працівників та спеціалістів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами.

Під час вебінару спеціалісти розкажуть про переваги та небезпеки інтернету для дітей з особливими освітніми потребами, особливості поведінки в інтернеті, правила безпечної поведінки для дітей, куди звернутися за допомогою та багато іншого. Крім того, буде представлено тематичний урок про безпеку в інтернеті для дітей з особливими потребами.

Вебінар проведуть тренер-методолог #stop_sexтинг Василь Філоненко та директор Житомирської спеціалізованої школи Житомирської обласної ради Світлана Лесик.

За проходження вебінару, проведення уроку та заповнення фінальної форми до 20 листопада освітяни зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

Щоб зареєструватись та відвідати вебінар, необхідно заповнити анкету: https://forms.gle/T6EBmuMHfUZMTog99

06 вересня 2023
back