back

Наша молодь – найкраща!

Відзначення Міжнародного дня молоді в нашій громаді розпочалося з молодіжного марафону. Двокілометровий забіг був присвячений Віталію Горбачу та сповнений емоціями вдячності і поваги до тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє.

Секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко привітав учасників забігу та вручив грамоти та подарунки. Переможець Комов Станіслав отримав нагороду з рук сестри Віталія Горбача - Ірини. Друге місце виборов Ігор Манжай, а третім став Нікіта Тимофіїв. Місцева поетеса Ніна Трало зачитала щемливого вірша, присвяченого Віталію Горбачу.

Після нагородження всіх учасників забігу почастували солодкими смаколиками.

Багато змістовних і різноманітних заходів підготували працівники центру культури і дозвілля молоді для юних жителів громади.

Із задоволенням молодь взяла участь в майстер класах по виготовленню антистресів та декоративних патріотичних сердець, які в подальшому будуть передані нашим воїнам як обереги.

Смачно, весело та незабутньо пройшов ПІЦА-БАТЛ, під час якого юнаки і дівчата змагалися в приготуванні креативної піци.

 Усі охочі також взяли участь у спортивних активностях та грі «Мемологія».

Присутні мали змогу переглянути виставку робіт творчої молоді. Кожна авторська робота вирізнялася унікальністю, різноманіттям стилів та ідей.

Завершились заходи переглядом кінофільму на молодіжну тематику.

 

 
 

 

 

 

 

 

14 серпня 2023
back