back

Оголошується набір до складу Піклувальної ради закладів освіти Менської міської ради

Рішенням 37 сесії Менської міської ради 8 скликання від 18.07.2023 № 423 в Менській громаді створено Піклувальну раду закладів освіти Менської міської ради та затверджено Положення про Піклувальну раду, яка є колегіальним органом, що створюється з метою:

  • сприяння виконанню перспективних завдань розвитку закладів освіти;
  • залученню фінансових ресурсів для забезпечення їх діяльності з основних напрямів розвитку і здійсненню контролю за їх виконанням;
  • ефективній взаємодії закладів освіти з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, громадськістю, громадськими об’єднаннями, юридичними та фізичними особами.

Для участі у конкурсі запрошуються активні, дієздатні, повнолітні жителі громади, які турбуються про майбутнє закладів освіти Менської міської територіальної громади, не є здобувачами освіти, не є працівниками закладів освіти громади, не є працівниками Відділу освіти Менської міської ради, не мають близьких родинних стосунків із керівниками закладів освіти громади.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі (у довільній формі), обов’язково вказати електронну пошту;
  • згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • мотиваційний лист;
  • копію документу про освіту (за наявності);
  • копію трудової книжки (за наявності);
  • інші документи за бажанням кандидата.

(При особистому поданні документів кандидат пред’являє оригінали документів секретарю, який ставить свій підпис на відповідних копіях. У разі дистанційного подання документів кандидат перед початком конкурсу пред’являє оригінали документів секретарю конкурсної комісії, який робить відповідну відмітку на копіях документів).

Конкурсний відбір відбувається за такими етапами: прийняття рішення про проведення конкурсу, оголошення про конкурс; прийом та перевірка документів; конкурс; оголошення результатів.

Конкурс складається з презентації бачення розвитку освіти в Менській громаді (у довільній формі) та співбесіди з членами конкурсної комісії.

Під час презентації бачення розвитку освіти в громаді кандидат у довільній формі представляє свою активну позицію щодо освіти на території громади, вказуючи її перспективи і проблеми та план своїх дій в піклувальній ради в цілому. Проведення презентації проводиться за участі громадськості, представники якої можуть поставити питання кандидату. Час відведений для презентації та відповідей на питання для кожного кандидата відведений однаковий.

Пакет документів кандидат може особисто подати з 8.00 год. 07 серпня до 17.00 год. 18 серпня 2023 року, або відскановані копії надіслати на електронну адресу osvitamena@cg.gov.ua з підписом «пакет документів на конкурс члена піклувальної ради» з 8.00 год. 7 серпня до 17.00 год. 18 серпня 2023 року.

Документи приймаються з 8.00 год.  07 серпня до 17.00 год. 18 серпня 2023 року,  за адресою: м.Мена, вул. Героїв АТО,6, Відділ освіти Менської міської ради, каб. 40, номер телефону контактної особи (секретаря конкурсної комісії) 3-17-31 (046-44-3-17-31) – Гречуха Людмила.

Про час та місце проведення етапів конкурсу кандидатам повідомляється не менш, як за 2 робочих дні до дати їх проведення шляхом надсилання повідомлення на електронну пошту, вказану в заяві про участь у конкурсі.

04 серпня 2023
back