back

Зробимо нашу громаду чистішою разом!

 Менська міська рада та КП «Менакомунпослуга» запрошують всіх жителів громади долучитись до прибирання з 8.30 у п’ятницю 4 серпня.

Поки наші захисники прибирають від російських окупантів рідну землю давайте наведемо лад та чистоту у нашій громаді.

Всіх мешканців просимо поприбирати та покосити територію біля своїх будинків, а також біля тих, які вони успадкували, хоч там і не проживають. Також потрібно прибрати стихійні сміттєзвалища, які виникли через безвідповідальність деяких мешканців міста та інших населених пунктів громади.

По можливості просимо взяти з собою тримери, мотокоси, звичайні коси, вили, граблі. Бензин, волосінь (леска)  та транпорт для вивезення сміття будуть надані.

Основні локації для прибирання  у м. Мена:  парк ім.Шевченка;  парк Героїв АТО (за магазином №8), за сирзаводом; парк біля стоматполіклініки, сквер за Приватбанком, в’їзд до міста зі сторони Величківки. Потрібні косарі та люди з граблями та вилами для згрібання. В парк Шевченка та парк біля стоматполіклініки потрібні жінки з сапками для прибирання клумб.

Закликаємо усіх мешканців нашої громади долучитися до прибирань, щоб місто і села громади були чистими та затишними. Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!!!

02 серпня 2023
back