back

Спільно Кемп їде в Менську громаду!

З 22 по 26 липня в місті Мена відбудеться креативна програма “Спільно Кемп.Громади” від громадського об’єднання “Культурна платформа Закарпаття” та Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

“Спільно Кемп.Громади” — це креативна програма відкритого формату для підлітків та молоді 10-19 років, яка складається з практик в сфері креативної економіки та допомагає молоді розвивати свою креативність, відкривати свій творчий потенціал та досліджувати суспільно важливі теми такі як культура безпеки, свідоме громадянство, екологія, урбанізм, демократія тощо. Заходи відбуваються за підтримки Менської міської ради.

 

Попереду на молодь громади че кає фестиваль креативу та творчості.
 

Що в програмі?

 

📌 Музична майстерка — мистецтво створення звуку

 

Якщо ви мрієте стати блогером, співаком чи музикантом, стрімером, або можливо ви хочете створювати відеоігри, працювати у кіноіндустрії — тоді вам неодмінно треба вміти працювати зі звуком! На музичних подіях ми будемо опановувати мистецтво звуку. Ви навчитесь записувати себе та навколишнє середовище та створювати музику у реальному часі.

Для чого ця навичка?👁

 

Щоб розвивати власну креативність, не боятися мікрофону та отримувати задоволення у процесі творення нових звуків й пісень.

 

Артем Nobody (@uanobody) – бітбоксер, який може створити трек із будь-яких звуків! Чемпіон України з бітбоксу, резидент top 100 клубів світу, ех-технічний директор БК Masterskaya, ментор програми Спільно Кемп.

 

📌 Творча майстерка
 

Менторка Марійка розповість про традиції і історію виготовлення масок, як вони можуть стати частиною театрального дійства, їх сенси і значення, а також разом з вами створить власні емоційно-забарвлені образи у вигляді масок.
 

📌 Акторські практики

 

Професійний актор Євген Бондар

 

На майстер-класах з Євгеном ми розвинемо імпровізаційні здібності завдяки акторським етюдам, акторським вправа. Учасники спробують відтворювати життєві ситуації за вигаданих менторкою обставин.

 

Учасники майстер-класів зможуть проявити свій творчий потенціал в професійній акторській техніці «імпровізація», спробувати справжні акторські етюди. За допомогою акторських вправ учасники навчаться взаємодії з партнером, розкриють свої акторські здібності та спробують побороти “страх сцени”.

 

📌 Еко-воркшопи “Життя у стилі нуль відходів”

 

Під час воркшоів будемо формувати екологічну культуру разом та будувати середовище, яке своєю чергою впливає на формування свідомості.

На воркшопах спільно з екоавтивісткою Марією-Єлізаветею Кожедуб, членкинею  ГО "Еко Місто"  :

🌱 розберемось з важливими принципами еко свідомого способу життя;

🌱 дізнаємось цікаві факти про сортування;

🌱 розберемо в чому полягає проблема одноразового пластику;

🌱 розділимо та проаналізуємо відходи;

🌱 розробимо ідеї реюзу з кольорового пластику.

 

ГО "Еко Місто" – це спільнота однодумців екоактивістів з міста Чернігів, які популяризують життя в комфортному, зеленому місті. Проведе події майстриня по переробці пластику Марія-Єлізавета Кожедуб (екоактивістка, членкиня ГО «Еко Місто»).


Розклад

 

 


Вхід на всі заходи безкоштовний за попередньої реєстрації за посиланням або безпосередньо перед заходом (за наявності вільних місць). Кількість місць на заходи обмежена до 30 осіб.

 

 

Місце проведення: м. Мена, вул. Героїв АТО (парк навпроти Приватбанку)

Форма реєстрації на події Спільно Кемп. Громади 22-26.07 в м. Мена

 
 
 
 
 
21 липня 2023
back