back

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. 

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, працівники комунальних закладів відділу культури підготували для маленьких жителів громади цікаві заходи.

Яскрава фотозона запрошувала всіх бажаючих зробити незабутні світлини з улюбленими персонажами (розміщена на галявині перед відкритою сценою біля ПриватБанку). 

Бібліотекарі Менської публічної бібліотеки підготували для наймолодших користувачів виставу «Пригоди в лісовій школі» та провели квест по пошуку подарунків.

У фоє будинку культури на малечу чекали ігри, конкурси, зустріч з песом Патроном та майстер-клас з гончарного мистецтва від Олега Луцука.

Менський краєзнавчий музей ім. В. Ф. Покотила провів День відкритих дверей. П' ять класів двох міських шкіл відвідали виставки в музеї та художній галереї.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01 червня 2023
back