back

Якщо божа ласка, то вдається паска!

У селах Менської громади цими днями жінки заздалегідь почали пекти великодню здобу для українських воїнів. Ініціативу працівників культури активно підтримали вправні, креативні, найкращі господині із сіл Городище, Синявка, Куковичі та Дягова, Слобідка, Степанівка, Покровське - випекли 180 пасок та нафарбували 500 крашанок.

Жінки переконані, що отримавши домашню паску воїни відчують тепло рідного дому та вдячність людей. Оскільки тісто треба добре вимішувати, то пекарки вклали туди не лише свою працю, але й теплоту душі, сподівання і надію. Вони вважають, що найменше що можуть зробити для наших НАЙКРАЩИХ захисників – це подарувати частинку домашнього смаку у вигляді солодкої, духмяної пасочки.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

До виготовлення Великодніх подарунків для наших дорогих, рідних захисників долучилися старші і молодші читачі Блистівської бібліотеки. Старшокласники розмальовували імбирні пряники, молодші, а це учні 2, 3, 4 класів, писали листи, привітання з Великоднем, та пакували гостинці. Ці колективні роботи, зроблені з любов'ю подарують частинку дитячого тепла і щирості нашим воїнам.

 

 
 
 
 
 
14 квітня 2023
back