back

До Всеукраїнського тижня дитячого читання

Бібліотеки Менської територіальної громади долучаються до однієї із наймасштабніших книжкових подій року – Всеукраїнського тижня дитячого читання, який цьогоріч проходить з 27 березня до 2 квітня.

Впродовж тижня для маленьких користувачів бібліотек підготовлені  різноманітні літературні акції, ігри, вікторини, квести, флешмоби, цікаві зустрічі з книгами, майстер-класи тощо.

Вчора в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання у міській бібліотеці відбулась "Казкова олімпіада". Діти відповідали на запитання «Загадкової парасольки», складали «Казкове лото», розгадували кросворд «Казкові герої» та наповнювали «Казковий будиночок» українськими народними казками та казками світу.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

А сьогодні читальна зала міської бібліотеки наповнились голосним, веселим, дружнім сміхом вихованців ДНЗ «Дитяча академія».

Знайомство з дитячими книгами різного формату, виду, жанру, перегляд лялькових вистав з циклу «Весняна забава», малювання, різноманітні ігри – все це стало до вподоби маленьким гостям, які наповнили бібліотечний простір своєю щирістю, добротою та безпосередністю.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
29 березня 2023
back