back

Розвиток бізнесу попри війну став можливим завдяки проєкту «єРобота»

Виготовлення корпусних меблів на замовлення – захоплення і бізнес-ідея жителя Мени Сергія Соколика, який попри війну в країні зважився торік навесні розпочати підприємницьку діяльність і започаткував ТОВ «СОКОЛМЕНА». Розвинути новостворене підприємство йому допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

За словами Сергія, любов до меблярства зародилася давно. На початку 2000-х років, роблячи ремонт у власній оселі, він змайстрував тумбу. Потім за власним проєктом зібрав вітальню. Згодом почав робити деякі меблі для друзів та знайомих. Це допомогло йому вдосконалити практичні навички і вміння, відточити майстерність. А здобута свого часу вища освіта за спеціальністю «Облік і аудит» та досвід роботи головним бухгалтером і керівником підприємства в будівельній галузі тепер сприяють веденню бізнесу.

«Це колись купували фабричні меблі «на століття», - каже Сергій. -  Нині перевага віддається не стандартним моделям, які зібрані на фабриці, а вбудованим меблям, зробленим за індивідуальним замовленням. Вони більш зручні, практичні, функціональні і сучасні».

Продукція «СОКОЛМЕНА» – якісні та унікальні меблі, що виготовлені з перевірених часом матеріалів та фурнітури, з урахуванням всіх побажань клієнтів та ідеально підігнані під розміри приміщень. Сергій виготовляє кухонні гарнітури, меблі для роздягальні, вітальні, ванної кімнати, шафи, шафи-купе, столи, ліжка, комоди. Серед замовників жителі Чернігівської та Київської областей.

07 лютого 2023
back