back

Запрошуємо на зустріч з фахівцями Норвезької ради у справах біженців (NRC)

Зустріч відбудеться о 9.30 в неділю, 5 лютого, у Менській публічній бібліотеці

Норвезька рада у справах біженців (NRC) продовжує працювати в Україні для надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок бойових дій. Наразі програма «Інформування, консультування та правова допомога» NRC розширює свої географічні, тематичні та часові рамки.

Допомога надається через телефонну «гарячу» лінію 0800302007, Viber (+380678294435), Skype (mailto:[email protected]) та електронну пошту (mailto:[email protected]) щоденно з 8:00 до 18:00.

За допомогою фахівців NRC можна отримати детальну інформацію та консультацію щодо процедур та документів, необхідних для перетину державного кордону України до сусідніх країн, отримання тимчасового захисту або статусу біженця, підготовчих дій для отримання компенсації за зруйноване житло, а також консультації щодо отримання свідоцтв про народження або смерті по особам що загинули внаслідок бойових дій, або народилися на окупованих територіях, щодо проблемних питань оформлення та виплати державної допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

01 лютого 2023
back