back

НА ЧЕРНІГІВЩИНІ МЕДИКО-СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ ОТРИМАЛИ 164 ПОТЕРПІЛИХ НА ВИРОБНИЦТВІ НА СУМУ 3,0 МЛН ГРН

Попри війну управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області та його відділення продовжують роботу з потерпілими на виробництві та по відновлюванню здоров’я застрахованих осіб після перенесених захворювань і травм.

За 9 місяців поточного року медико-соціальні послуги отримали 164 потерпілих на виробництві на загальну суму 3,0 млн грн. 28 потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань проліковано в лікувально-профілактичних закладах.

Потерпілі внаслідок трудового каліцтва та професійних захворювань відповідно до висновку МСЕК отримували додаткові види допомоги, один або декілька видів доглядів, додаткове харчування, забезпечувалися технічними та іншими засобами реабілітації, ліками для амбулаторного лікування виробами медичного призначення на загальну суму 2,9 млн грн.

Відновлювальним лікуванням після перенесених захворювань і травм в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України за 9 місяців 2022 року було забезпечено 75 застрахованих осіб на загальну суму майже 1,0 млн гривень.

01 листопада 2022
back