back

Запрошуємо українські ФОПи та приватні підприємства до участі в презентації програми від USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Запрошуємо українські ФОПи та приватні підприємства до участі в презентації програми від USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) на отримання гранту для реалізації діяльності з підтримки безперервності та відновлення бізнесу. Дата і час проведення: 12 серпня 2022 р. об 11.00 у форматі онлайн

Дія програми також поширюється на переміщення або відновлення бізнесу в умовах війни, розширення та/або розростання на зовнішні ринки, а також на підтримку рівня наявних бізнес-можливостей та/або їх покращення.

🛠Діяльність з підтримки безперервності та відновлення бізнесу може бути зосереджена на наступних потребах:

- покращення бізнес-процесів і моделей;

- розбудова організаційного потенціалу;

- розвиток виробництва;

- продажі і цифрові та торгові можливості.

Ці потреби можуть включати:

⚙️інформаційно-технологічні (ІТ) рішення;

⚙️розробку продукту та інновації;

⚙️інструменти та стратегії;

⚙️створення або відновлення ланцюгів поставок;

⚙️посилення підготовки персоналу та забезпечення персоналом;

⚙️покращення онлайн-маркетингу та просування на внутрішньому та зовнішньому ринках; ⚙️підвищення конкурентоспроможності бізнесу;

⚙️покращення доступу до фінансування для МСП, а також

⚙️подібну діяльність, що пов’язана з підтримкою безперервності та відновлення бізнесу.

⚠️Гранти зможуть отримати українські фізичні особи-підприємці та приватні підприємства, що відповідають критеріям для отримання гранту. Наразі USAID КЕУ зосереджується на секторах інформаційних технологій, інжинірингу, виробництва та послуг (наприклад, виробництво меблів, текстилю, зооіндустрія, виробництво іграшок, косметики, товарів для дому, харчова промисловість та електронне обладнання), а також креативних індустрій (наприклад, фільми, аудіовізуальні матеріали, мода та виробництво крафтової продукції). При цьому програма відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям цього запиту.Гранти надаватимуться та реалізовуватимуться відповідно до правил USAID та нормативних документів уряду США, які регулюють надання грантів за контрактами, а також згідно із внутрішніми політиками та процедурами управління грантами Програми КЕУ.

⌚️Презентація відбудеться 12 серпня 2022 р. у форматі онлайн, початок об 11.00 із сесією «запитання – відповідь».

Реєстрація за посиланням: http://surl.li/cqqco

11 серпня 2022
back