back

«Право на захист» для безробітних

Юридична консультація – це завжди актуально, а тим паче під час воєнного стану, коли багато людей опинилися у складній життєвій ситуації, і у них накопилося чимало питань. Шанс отримати відповіді на них з’явився у безробітних на семінарах, які організовує служба зайнятості спільно з благодійним фондом «Право на захист» та Центрами з надання безоплатної правової допомоги.

Юристи цих організацій надають правові, інформаційні й соціальні консультації в тому числі внутрішньо переміщеним особам, громадянам в яких пошкоджене чи зруйноване житло.

Так, вчора у Менській районній філії Чернігівського ОЦЗ відбувся такий захід за участю фахівців Менського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, в ході якого безробітним надали роз’яснення та консультації щодо існуючого законодавства та нормативної бази, щодо прав ВПО, допомоги в оформленні документів, правової підтримки, юридичної допомоги з питань отримання соціальних виплат, у відносинах з роботодавцями, банками, державними соціальними службами тощо.

Отже, якщо ви потребуєте правової допомоги, то можете звернутись до благодійного фонду «Право на захист» та Центрів надання безоплатної правової допомоги та отримати безкоштовну консультацію. Для цього потрібно зателефонувати на «гарячу лінію» «Право на захист» (099)5075090, (068)5075090, (093)5075090 щодня з 7:00 до 22:00, або за тел.(04644) 3-30-01 Менський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги..

Консультацію з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати у будь-якому центрі зайнятості, зручному для вашого відвідування, або на каналі онлайн-підтримки Чернігівського обласного центру зайнятості в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

28 липня 2022
back